STATIE DE BEAUTY MOBILA

INFO

  • Brand: Cantoni
  • Product Code: L400X2 NEON OBLO'
  • Atentie: Ultimele produse in stoc!

4 156,34 lei

-40%

6 927,23 lei

Wishlist

Statie dubla, cu oglinzi pe ambele parti si sistem de iluminare pe fiecare dintre ele. Una dintre oglinzi este iluminata cu NEON OBLO' (brevet Cantoni 2010). Structura solida din fag tratat pentru durabilitate si vopsit negru. 

Statiile duble sunt perfecte pentru utilizarea optima a spatiilor mici, in dotarea scolilor de beauty sau pentru crearea unei zone de make-up in saloane, magazine specializate, in backstage la evenimente etc. 

Iluminare:

- OBLO’ NEON (brevetat) pe una dintre oglinzi; iluminare cu neon;

- design “movie style” cu 8 spoturi; 
- lumina alba - 4.200 grade Kelvin.

Statiile mobile Cantoni sunt celebre pentru usurinta in utilizare si designul exclusiv. Produsele din linia L200 sunt dotate cu zona de lucru generoasa, sertar, oglinda ajustabila in patru puncte pe inaltime si rotile. In combinatie cu oricare dintre scaunele Cantoni, modelele din gama L200 formeaza o zona de lucru completa si eleganta. Produsele din aceasta serie sunt ideale pentru saloane, scoli de machiaj sau magazine specializate.
Caracteristici Suprafata de lucru generoasa. 4 sertare culisante pentru depozitare produselor si a instrumentelor. Rotile care se invart 360 grade pentru deplasarea rapida a statiei.
Design Inaltimea oglinzilor este ajustabila in functie de necesitati. Oglinzile se pot inclina.
Brand Cantoni
Categorie Make-Up Cases

Recenzii

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie: