Nuante sidefate 7,5 ml

INFO

  • Brand: Dinair
  • Product Code: DN 214

35,34 lei

-25%

47,12 lei

Wishlist

VARIANTE DISPONIBILE

Produsele de machiaj Dinair sunt realizate dintr-o formula pe baza de apa, nu contin parabeni sau silicon si au o persistenta indelungata. La o aplicare corecta, se fixeaza in cateva secunde si nu necesita pudrare. Persista intreaga zi, fara a fi nevoie de retusuri ulterioare.

Culorile sidefate pot fi folosite individual sau pot fi amestecate in fondurile de ten pentru a conferi o stralucire discreta fiecarui machiaj.

Este hipoalergenic, totodata nefiind testat pe animale.
Sfaturi de utilizare:
Gradul de acoperire dorit, de la transparent la opac, se obtine prin repetarea pulverizarilor in zonele dorite. 
Se pot folosi sabloane speciale care ghideaza jetul aerografului strict in zonele dorite. 

Culorile Dinair sunt grupate in functie de felul in care fiecare nuanta este utilizata cel mai frecvent. Aceasta lista este doar un punct de start pentru creativitatea fiecarui utilizator. De exemplu, o culoare incadrata la fond de ten poate fi folosita ca blush sau ca fard de pleoape fara nicio problema.

Nuantele de baza Dinair pot fi amestecate cu usurinta in rezervorul pistolului airbrush, picatura cu picatura, pana la obtinerea nuantei dorite. Se pot mixa fonduri de ten de diferite culori pentru a obtine nuanta potrivita oricarei tonalitati de piele pentru a crea rujul ideal sau chiar farduri de pleoape complet personalizate.
Ingrediente Deionized Water, Talc, Propylene Glycol, Acrylates Octylacrylamide, Copolymer, Glycerin, Triethanolamine, Xanthan Gum, Magnesium Aluminum Silicate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate
Poate contine Titanium Dioxide, Iron Oxides, Manganese Violet, Chromium Oxide Green, Aluminum Powder, Bronze Powder
Valabilitate Valabilitatea acestui produs este de 30 luni de la deschidere
Gramaj 7,5 ml
Brand Dinair
Categorie Machiaj Aerograf

Recenzii

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:

Contact us