STATIE DE MACHIAJ PORTABILA VPET LED

INFO

  • Brand: Cantoni
  • Product Code: VPET LED
  • Atentie: Ultimele produse in stoc!

2 653,94 lei

-50%

5 307,88 lei

Wishlist

Acest model are grosimea si dimensiunile reduse, este dotat suport special pentru creioane sau pensule, iar compartimentul principal are divizoare ajustabile si tavi detasabile. In timpul lucrului tavile pot fi montate pe laterale pentru a obtine o suprafata de lucru mai mare. 

101 EVO-10_2.jpg

Iluminare:

NOU – brevetat
- LED: aceasta noua tehnologie foloseste un sistem de iluminare LED cu 6 spoturi conceput special pentru utilizare in make-up.
Avantaje: consum scazut de energie, durata de viata mare, posibilitatea de modulare a intensitatii luminii. 

Alte accesorii:

 (Nu sunt incluse in pret, se achizitioneaza separat!)

X4 ROLLING SYSTEM
Un accesoriu foarte util pentru mutarea rapida a statiei in timpul lucrului. Sistemul X4 se monteaza pe picioarele telescopice si mareste inaltimea statiei cu 10 cm. 

HUSA
Husa antisoc de protectie, dintr-o stofa rezistenta, captusita.

Accesorii multimedia:

Boxe ascunse, cu iesire pentru dispozitive audio, pentru difuzarea de muzica sau mesaje promotionale. Disponibile la cerere pentru pentru variantele de iluminare OBLO’ NEON si LED – brevetate 

Produsele din colectia VT sunt complet reinnoite in ceea ce priveste materialele, designul si caracteristicile tehnice. Aceasta serie este foarte versatila, oferind posibilitatea alegerii mai multor variante de format si material. Linia VT este sinonima cu imaginea profesionala in orice situatie pentru specialistii in machiaj si cosmetica, aceste modele putand fi transformate cu usurinta in statii de lucru complete si independente.

Informatii suplimentare Inaltimea planului de lucru este de 900 mm la extinderea maxima a picioarelor telescopice.
Caracteristici PRODUS GARANTAT SI CERTIFICAT. Design imbunatatit caracteristic produselor originale Cantoni MADE IN ITALY. Corp compact, format din elemente turnate in ABS (acrilonitril butadien stiren).
Greutate Greutate redusa datorita materialelor constitutive usoare, dar solide
Brand Cantoni
Categorie Make-Up Cases

Recenzii

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:

Contact us