STATIE DE MACHIAJ MOBILA LED ON-OFF

INFO

  • Brand: Cantoni
  • Product Code: VT103 LED ON-OFF
  • Atentie: Ultimele produse in stoc!

2 763,18 lei

-50%

5 526,36 lei

Wishlist

Compartimentarea cu tavi si sertare confera acestui model mai mult spatiu interior si o suprafata de lucru mai mare. Tava culisanta inchide compartimentul interior si poate fi folosita si ca suprafata de lucru, iar sertarul culisant lateral este foarte util pentru depozitarea de produse si instrumente. Sistemul LED este ON/OFF, nu degaja caldura si poate ramane aprins 24h datorita consumului extrem de redus. 

Iluminare LED:

Aceasta noua tehnologie foloseste un sistem de iluminare LED ON/OFF cu 6 spoturi, conceput special pentru utilizare in make-up.
Avantaje: consum scazut de energie, durata de viata mare.


Alte accesorii:

(Nu sunt incluse in pret, se achizitioneaza separat!)

X4 ROLLING SYSTEM
Un accesoriu foarte util pentru mutarea rapida a statiei in timpul lucrului. Sistemul X4 se monteaza pe picioarele telescopice si mareste inaltimea statiei cu 10 cm. 

HUSA
Husa antisoc de protectie, dintr-o stofa rezistenta, captusita. 


Produsele din colectia VT sunt complet reinnoite in ceea ce priveste materialele, designul si caracteristicile tehnice. Aceasta serie este foarte versatila, oferind posibilitatea alegerii mai multor variante de format. Linia VT este sinonima cu imaginea profesionala in orice situatie pentru specialistii in machiaj si cosmetica. Produsele din gama VT se pot transforma cu usurinta in statii de lucru complete si independente.

Caracteristici PRODUS GARANTAT SI CERTIFIFICAT.Corp compact, format din elemente turnate in ABS (acrilonitril butadien stiren). Picioare telescopice pentru montarea rapida a statiei - brevetat. Sistem trolley incorporat pentru transport facil.
Greutate Greutate redusa datorita materialelor constitutive usoare, dar solide.
Design Design imbunatatit caracteristic produselor originale Cantoni MADE IN ITALY.

Recenzii

Scrie o recenzie

30 alte produse in aceeasi categorie:

Contact us